Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pestele se curata si se spala bine, se indeparteaza capul si coada, apoi se taie rondele, se sareaza si se pipereaza.
Intr-o tava mai adanca , se pune vinul, cimbrul, condimentele granulate, usturoiul pisat si se aseaza fiecare bucata de peste.
Se da la cuptor pentru 50 minute la 180 grade.
Pilaful de orez: Orezul se alege de impuritati, se spala in doua ape ,se pune la fiert in apa cu sare. Tocam ceapa si ardeiul si le punem intr-un vas. Lasam la foc mic timp de 45 minute. Se adauga 2 linguri de bulion. La final adaugam patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult