Macrou la cuptor

de lilik in Peste, 30 Mai 2011 | 3751 vizualizari

 

Este simplu de preparat si f gustos...noua ne place tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati macrou (200-250 gr)
  • 6 catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Curatam si spalam pestele; tocam marunt usturoiul si patrunjelul si le amestecam.

Intr-o tava punem pestii cu "burta-n sus".In burta fiecarui peste punem din compozitia de usturoi cu patrunjel,putina sare,un fir de ulei de masline si putin vin alb.

Dam la cuptor la 180° timp de 25-30 de minute(depinde de cuptor).

Servim cald.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Macrou la cuptor 107887
retete culinare - Macrou la cuptor 107888

COMENTARII (20)

LUK 1

30.05.2011, 16:41

ionela2682 1

01.06.2011, 17:47

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:39

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D