Macrou la cuptor

de susu in Peste, 4 Apr 2013 | 19807 vizualizari

 

o reteta foarte usoara si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • 1 cana de vin alb sec
  • patrunjel
  • sare, piper, boia, curry, cimbru, rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Curatam pestii, ii spalam si-i stergem cu un prosop curat. Ii crestam si-i condimentam pe ambele parti, introducem felii de lamaie si usturoi in crestaturi si-l ungem cu usturoi pisat. Punem peste peste putin sos de soia, ulei de masline si turnam cana de vin in tava. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor 20 de minute. Scoatem folia, punem patrunjel tocat si mai lasam 5-10 min.

Se mai poate face in acelasi mod fara vin asezand pestele cu lamaie si condimente intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor in sos de rosii si ardei