Macrou umplut

de mikidaniro in Peste, 22 Feb 2012 | 4670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti potriviti
  • 1 ou
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 cepe rosii
  • 500ml suc de rosii 
  • 200ml vin
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4 cartofi potriviti
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou umplut:

Pestele il spalam,il curatam in interior,apoi il punem pe o suprafata dreapta si il apasam cu podul palmei pentru a se desprinde carnea mai usor de pe piele.Taiem in jurul capului si pe burta,iar cu ajutorul unei linguri scoatem toata carnea,inclusiv sira spinarii,avand grija sa lasam un pic pe margine pentru a putea coase pestele mai bine.

Carnea obtinuta o punem intr-un vas si o amestecam cu oul,pesmetul,sarea, piperul, mararul,patrujelul si 2 catei de usturoi dati pe razatoarea mica.Cu aceasta compozitie umplem pestii,apoi ii coasem si ii punem intr-un vas pe care ulterior il vom pune in cuptor.Ceapa o curatam si o taiem solzisori.Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem cuburi potrivite.Intr-un vas punem pe foc un pic de ulei,cartofii,ceapa si usturoiul ramas taiat rondele. Lasam totul cca 10 min. pana incep cartofii sa se inmoaie un pic.

Turnam totul peste pesti,adaugam sucul de rosii,vinul,sarea, piperul si punem in cuptorul preincalzit la 180 de grade cca o ora sau pana sunt gata cartofii.

TIPS-URI

1

Daca aveti  peste cu oase multe dati carnea de trei-patru ori prin masina de tocat, la macrou nu este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:54

place

susu 1

11.05.2012, 21:08

suuuuuuuuper reteta, imi ploua-n gura, la favorite cu el

mikidaniro 1

13.05.2012, 11:07

ma bucur ca este si pe gustul tau susu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou uns cu sos de mărar şi umplut cu legume