Magiun de prune cu miez din samburi

de Merisor in Dulceata / Gem, 3 Sep 2012 | 9078 vizualizari

COMENTARII (33)

Merisor 1

03.09.2012, 16:49

da Eduard_09, in pauza de pictat pereti te poti servi

Lau 1

03.09.2012, 16:55

foarte bun

Rocsi 1

03.09.2012, 20:35

Ce bun iese cu miez de samburi.Vin la iarna sa pap la tine!

mirela0911 1

03.09.2012, 21:59

Excelent! Bun trebuie sa fie!

mihaelar63 1

04.09.2012, 22:24

Bravo Merisor , asa se face bun cu adevarat , cu samburi care-i dau o aroma deosebita .
Pe la noi se numeste silvoitza

Valclaudia 1

05.09.2012, 21:45

Cred ca este foarte bun!

Merisor 1

05.09.2012, 22:08

multumesc, fete dragi!!! e bun rau cu miezul de la samburi!

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune si corcoduse cu ghimbir, rom si scortisoara