Maia de secara -Starter

de Ksenya in Piine, 18 Iun 2015 | 6774 vizualizari

COMENTARII (13)

Gicuta 1

18.06.2015, 10:31

miki_a 1

18.06.2015, 10:33

O reteta foarte buna si binevenita! Si mie imi place painea cu maia naturala (e foarte buna pentru copii), abia astept reteta ta!

Ksenya 1

18.06.2015, 10:45

Ela ,am pus-o de-aseara la dospit,astept sa-i treaca timpul mentionat si imediat ma apuc de ea.

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 11:36

mihaelar63 1

18.06.2015, 12:28

Paina preparata cu maia naturala este foarte sanatoasa si gustoasa . Buncii nostrii asa procedau

MotanLaOale 1

18.06.2015, 12:46


vezi ca ai scris a 2-a zi apa + apa in loc de faina

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 12:49

simona72 1

18.06.2015, 13:02

Nu am cunostinte despre asa ceva. Mi se pare interesant ca nu contine drojdie, de fapt, cred ca asa se obtine drojdia astept si eu cu interes reteta...

Ksenya 1

18.06.2015, 13:27

Mihaela ,de acord cu tine.Reteta postata este de la bunicii unei amice.

Ksenya 1

18.06.2015, 13:29

Motane,iarasi m-am grabit,no, multumesc mult de observatie,am corectat-o

Catalina L 1

18.06.2015, 13:59

interesanta reteta

- Andreea - 1

18.06.2015, 16:45

Ela68 1

13.05.2016, 13:04

de secara n-am incercat, mi se pare mai rapida aceasta varianta ; ma duc sa vad daca ai facut si painica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ierburi, din faina de secara