Maioneza

de babi5 in Sosuri, 20 Noi 2013 | 4954 vizualizari

 

Si iaca asa sa va spuna Babi cum face ea maioneza Sunt convinsa ca stiti cu toti dar o reteta in plus nu strica ..doua batai strica .. hi,hi,

 

INGREDIENTE

  • 300 ml ulei
  • 4 oua
  • sare
  • 1 lingura mustar (cu hrean am folosit eu )
  • 2 lingurite suc de lamie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Am pus doua oua la fiert ,apoi le-am tinut in apa rece le-am decojit .

Galbenusul se da prin razatoarea mica (eu l-am pus intreg si l-am pasat fiindca m-am grabit ).

Am separat si celelalte  doua ,galbenusuri si le-am amestecat  cu cele fierte, cu putina sare,cu o lingura de lemn adaugind uleiul  putin cite putin.

Cind compozitia incepe sa devina destul de solida adaugam lingura de mustar si sucul de lamiie si amestecam  bine in continuare pina terminam uleiul .(se poate adauga ulei mai mult daca se doreste o cantitate mai mare de maioneza )

Potrivim de  sare si maioneza poate fi folosita.

Buna tare ..

TIPS-URI

1

O folositi la ce doriti (salate ,saorme,etc. )

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza din pufuleti