Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 23526 vizualizari

 

O aroma deosebita!

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri rascoapte (atentie sa nu fie calde sau fierbinti)
  • 2 galbenusuri crude,  la temperatura camerei
  • o legatura de patrunjel
  • 3-4 linguri de smantana
  • ulei cat cuprinde
  • un praf de sare
  • (o lingurita mica de mustar sau zeama de lamaie pentru cazul in care se taie maioneza, desi asta nu ar trebui sa se intample :) )  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza cu smantana si patrunjel:

Intr-un bol punem toate cele patru galbenusuri impreuna cu un praf de sare  si amestecam bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza, avand grija sa nu ramana cocoloase de la galbenusurile fierte. Apoi, adaugam ulei,  putin cate putin,  amestecand continuu.  

Cand maioneza are consistenta necesara adaugam patrunjelul tocat marunt si smantana, omogenizam si pastram la rece pana la servire!

Sa aveti spor!

 

TIPS-URI

1

ouale de tara confera o culoare galbena intensa

RETETA IN IMAGINI

Maioneza cu smantana si patrunjel-0
Maioneza cu smantana si patrunjel-1
Maioneza cu smantana si patrunjel-2
Maioneza cu smantana si patrunjel-3
Maioneza cu smantana si patrunjel-4
Maioneza cu smantana si patrunjel-5

COMENTARII (15)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!