Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 31238 vizualizari

COMENTARII (16)

adry88 1

20.05.2011, 16:48

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 16:59

multumesc?!

RuxyRux 1

20.05.2011, 17:08

Arata senzational...eu o fac numai cu oua fierte...nu suport ideea de ou crud iar cu smantana nu am facut niciodata...mersi de idee scumpa mea!

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 17:19

Drag Fluturas ....

Lau 1

20.05.2011, 17:52

interesant

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 18:00

Lau

Corinuta 1

20.05.2011, 19:02

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 19:09

Rocsi 1

20.05.2011, 20:21

nu am facut niciodata

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 21:13

nici eu pana acum!

divainbucatarie 1

22.05.2011, 17:58

Bucataras Medi 1

23.05.2011, 21:14

interesanta reteta, imi place arata foarte bine..............

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

Tajin 1

09.10.2021, 19:50

Pentru maioneza de casă, amestecați mai întâi gălbenușurile, muștarul, sarea și piperul. Adăugați uleiul picătură cu picătură în timp ce bateți constant cu un tel pentru a crea emulsia.
Apoi adăugați încet restul de ulei, biciuind continuu. În cele din urmă, condimentați cu oțet sau lămâie.
În cazul că se taie, ia apă minerală gazoasă.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sosul la aripioare