Maioneza de morcov TraDaRo

de tradaro in Sosuri, 13 Mai 2009 | 6032 vizualizari

 

Maioneza de morcov TraDaRo este delicioasa si se poate consuma la prepararea diverselor salate de cruditati.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 cartof de marime medie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura de bulion pasta
  • sare
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de morcov TraDaRo:

Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza de ou, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o lingurita de mustar, praf de usturoi si sare dupa gust si se amesteca mereu. Se adauga zeama de lamaie cu grija si o lingura de bulion pasta.
Este o maioneza deliciosa care se poate servi la orice fel de salata.

Se pune suflet din toata inima.
Sa o serviti cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de morcov TraDaRo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

05.07.2009, 22:13

Interesanta reteta, chiar te-as ruga sa ne sugerezi o salata la care s-ar potrivi maioneza!
Iar teoria ta despre viata, intelepciune, fericire cat se poate de adevarata.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 18:39

nu am mai auzit de asa ceva!dar arata tare faintrebe sa fie gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Uleiuri aromate