Mak Kimchi - Kimchi de varza chinezeasca

de Mitinita in Conserve, 11 Noi 2012 | 17076 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

11.11.2012, 12:31

Ia sa iau si eu putin

Mitinita 1

11.11.2012, 12:34

sa iei,ca-i sanatate curata

Valclaudia 1

11.11.2012, 12:35

numai limbi straine vorbesti tu aici... Dar de gustat, pot? Poate ma apuc de limbi straine si eu. Mai stii?

Geanina87 1

11.11.2012, 12:36

Cred ca e bun

Mitinita 1

11.11.2012, 12:38

claudia numai sa le dai de gust si sigur o iei si tu pe limbi straine

Mitinita 1

11.11.2012, 12:38

geanina,iutele mereu e bun

Bunica 1

11.11.2012, 12:44

Varza cu usturoi,dar daca spui ca este foarte buna trebuie gustata

Angelina_Elena 1

11.11.2012, 12:47

numai bunatati!

Mitinita 1

11.11.2012, 12:50

buni,e buna si ptr sanatate,probabil de la cum fermenteaza varza

Mitinita 1

11.11.2012, 12:54

elena,eh,mancare

Zamfira 1

11.11.2012, 12:56

imi palce

MotanLaOale 1

11.11.2012, 13:00

Merisor 1

11.11.2012, 13:14

Mancare de mancare la tine acolo!!

Corinuta 1

11.11.2012, 13:54

mai, sa stii ca ma tenteaza tare reteta asta! daca imi imprumuti si mie o cana de ''gochugaru'' d-aia , ma pun si fac ca drept sa-ti spun nu stiu ce e

Merisor 1

11.11.2012, 14:12

Corina33

Ubulika 1

11.11.2012, 15:39

Sim0na 1

12.11.2012, 12:53

tare bun!

Cris2711 1

17.11.2012, 01:08

ce tentanta

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 16:28

Raluca57 1

20.01.2014, 15:07

Foarte buna minunea asta! Buna rau!!! din pacate s-a terminat imediat si nu stiu cum se prezinta dupa ce incepe sa "fermenteze". O voi face din nou, sigur, mai multa, sa o pot gusta si dupa cateva zile. Foarte buna!! Raluca

Panacris 1

07.05.2014, 19:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza la murat