''Malai'' moldovenesc

de gaby_gabytza in Piine, 24 Aug 2011 | 11697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina de porumb
  • 2 cani faina alba
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Malai'' moldovenesc:

Amestecam intr-un bol canile de faina alba, canile de faina de porumb si zaharul. Dupa ce le-am amestecat adaugam apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura, cat sa iasa un aluat ca de pandispan, un pic mai tare. Lasam sa se odihnesca 15 minute. Ungem o tava mai inalta cu ulei si rasturnam compozitia in ea. Deasupra ungem cu oul batut cu lingurile de faina. Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

Eu la bunica in loc de paine mancam malai cu sarmale is delicioase impreuna. De la ea am invatat reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "''Malai'' moldovenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

LUK 1

25.08.2011, 08:17

interesant

alinutzika 1

25.08.2011, 10:01

pai, si noi ardelenii facem malai din asta, doar ca punem putina untura.... Foarte bun!

gaby_gabytza 1

25.08.2011, 12:34

multumesc tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine taraneasca integrala cu malai