Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 2151 vizualizari

 

Foarte buna mamaliguta cu branza

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 500 g branza de burduf proaspata
  • 1 cutie miez de lapte
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor:

Se prepara mamaliguta:

Intr-un ceaun punem apa si sare si punem la foc.Cand incepe sa fiarba apa se pune malaiul in ploaie,dupa ochi..fiecare dupa cum preapara mamaliguta.

Se amesteca continuu dupa care se lasa la foc mic sa se faca.

In vasul roman punem putin ulei.ungem vasul,adaugam un strat de mamaliga,presaram branza de burduf in bucatele si miezul de lapte il taiem feliute,

Adaugam ultimul strat de mamaliga ,deasupra presaram parmezanul ras si dam vasul la cuptor pentru 20 minute.

Intr-o tigaie pregatim ochiurile,iar cand mamaliguta de la cuptor este gata le adaugam deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor 245489
retete culinare - Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor 245490
retete culinare - Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor 245491
retete culinare - Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor 245492
retete culinare - Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor 245493

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

18.07.2013, 06:52

babi5 1

20.08.2013, 20:47

Bya Ralu 1

20.08.2013, 21:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21