Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O nebunie, tare buna!
Se pune apa la fiert,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga malaiul in ploaie amestecand continuu.Se amesteca pentru a nu se forma cocoloase,si se lasa la foc mic sa se faca mamaliga.
Cand este gata se pune intr-o tava un strat de mamaliga,asezam deasupra felii de branza feta cu verdeturi,acoperim cu alt strat de mamaliga.
Se presara parmezan ras deasupra si se da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Intr-un ibric mai lat,punem apa,lasam sa fiarba,se amesteca repede cu o lingura si se adauga oul(in vartejul care se formeaza amestecand cu lingura),se lasa aduna spre centru cu o lingura albusul imprastiat.Se lasa 1-2 minute.
Se pune mamaliga cu branza pe o farfurie,deasupra punem oul posat,presaram cu sare si piper,iar pe farfurie am pus smantana.
Pofta buna
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult