Mamaliga cu patrunjel si busuioc

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 3946 vizualizari

COMENTARII (15)

Merisor 1

28.04.2014, 22:47

Ce imi place! sa stii ca am sa fac si eu maine

Lia_ 1

28.04.2014, 22:50

la asta nu m-as fi gandit

Sylvia 1

28.04.2014, 22:50

Meriosr sa vezi ca o sa iti placa la nebunie

Sylvia 1

28.04.2014, 22:51

Lia sa gasesc numai timpul necesar ca va arat niste minunatii de mamaligi la care nu v-ati fi gandit niciodata i-am facut pe francezi sa o adore, cheful meu de cuisine crede ca e ceva produs nobil cand i-am aratat poze

Merisor 1

28.04.2014, 22:53

Sunt convinsa ca o sa-mi placa, deja salivez

Bya Ralu 1

28.04.2014, 22:58

ce idee faina

MotanLaOale 1

28.04.2014, 23:15

interesant

- Andreea - 1

28.04.2014, 23:58

eu ador mamaliga

Alexandra Burz 1

29.04.2014, 06:17

simonacallas 1

29.04.2014, 06:33

Si mie imi place mamaliga, la fel cum imi plac toate ingredientele pe care le-ai folosit, sigur cu prima ocazie o sa prepar asa, super reteta, multumesc

Lavinia 1

29.04.2014, 09:16

de retinut

Pushaa 1

29.04.2014, 13:18

marcela1979 1

29.04.2014, 14:18

super idee

laura_n 1

29.04.2014, 17:51

si eu iubesc mamaliga si imi place cum ai pregatit-o

Rocsi 1

30.04.2014, 10:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pernute din mamaliga ramasa