Mamaliga surpriza

de Denissa in Porc, 1 Feb 2013 | 4165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • 1 cana lapte
  • branza de burduf
  • carnaciori (sau carnati) de casa
  • sunculita
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga surpriza:

Se prepara mamaliga cu apa, cana cu lapte si sare. Mamaliga se lasa sa fiarba cel putin 15 minute.

Dupa ce mamaliga s-a fiert se rastoarna pe o farfurie.

Separat se unge cu unt o forma mai inalta si se aseaza un strat de mamaliga (jumatate din mamaliga pregatita). Deasupra se pune un strat generos de branza si carnaciori taiati feliute si caliti in putina untura.

Peste toate astea se aseaza inca un strat de mamaliga.

Se da pentru 5 minute la cuptor sa se topeasca branza din interior.

Intre timp se prajesc in untura in care am prajit carnaciorii felii de sunculita (sau kaizer).

Dupa ce se scoate forma din cuptor se aseaza deasupra feliile de sunculita prajite.

In mijloc se poate pune smantana.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am mai facut din 4 oua o omleta si am adaugat-o pe marginea mamaligii

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Denissa 1

02.02.2013, 02:07

Mirela multumesc pentru apreciere

Alexandra Burz 1

13.12.2013, 13:02

superr...mi-ai facut o poftaaa...

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 13:09

O bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de rosii cu smantana