Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor

de rivka in Porc, 10 Iul 2010 | 7359 vizualizari

 

dupa reteta Liei, ce sa zic poza din farfurie nu e super prezentarea dar era fierbinte nu se intarise deloc cand am pus-o deja in farfurie.

 

INGREDIENTE

  • faina malai
  • sare
  • 1 lg unt
  • o bucata de kaizer afumat
  • 500 gr de branza vaci
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor:

Se prepara din apa, sare si faina de malai o mamaliguta , eu am facut in cantitate mica.

Se prajeste kazerul taiat felii in o lingura de unt.

Intr-un vas de cuptor de toarna kaizerul prajit impreuna cu grasimea ramasa in tigaie.

Mamaliguta se amesteca bine cu 2 oua si branza, se toarna deasupra kaizerului si se da vasul la cuptor cca 40 minute la foc mediu/mic in fctie de cuptor.

Am servit-o cu salata praaspata de rosii.

Noi nu prea suntem cu mamaliga , dar am zis sa o incerc si e bunuta aceasta mancare sa nu zic si ieftina si se face repede.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadina73 1

11.07.2010, 18:26

si eu vin mi-au mai lasat si mie fetele ceva daca nu ai tu rezerve pt mine sigur riv nu e asa?5 furcu

Laly 1

12.07.2010, 00:18

Aoleu ce manca fetele astea indiferent de ora.Nadina cred ca noi spalam oala

elena1988 1

08.02.2011, 13:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti