Mamaliguta cu tocanita -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mar 2010 | 2052 vizualizari

 

azi am trecut pe mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 4oo g varza de bruxel
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 pahar lapte de soia(smanatana daca nu e de post sau lapte)
  • 1 lingurita delikat
  • ulei de masline 4-5 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu tocanita -post:

Se curata ceapa si se toaca marunt cu ardeiul rosu apoi se caleste in ulei ,dupa care se pune 1 lingurita boia dulce si apoi se pun cartofi curatati si taiati cubulete,dupa care se pune varza de bruxel si delikatu


Se lasa sa fiarba la foc potirvit pana se fierb bine,apoi se pune (optional numai daca doriti) eu fac 1-2 linguri de faina cu lapte de soia in acest caz(de post)se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde tocat,si se stinge focu


Se serveste cu mamaliguta calda si cu o salata daca doriti probabil ve-ti zice varza cu varza de bruxel ............eu asa ma avut ,voi servici cu ce va place

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mamaliguta cu tocanita -post 22307
retete culinare - Mamaliguta cu tocanita -post 22308
retete culinare - Mamaliguta cu tocanita -post 22310
retete culinare - Mamaliguta cu tocanita -post 22311
retete culinare - Mamaliguta cu tocanita -post 22312
retete culinare - Mamaliguta cu tocanita -post 22313
retete culinare - Mamaliguta cu tocanita -post 22314

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.03.2010, 00:29

vai rivka te-am dat disparuta, am zis mai fata asta si-a pus palaria si cred ca a plecat la plaja nu mai are timp de bucatarie,Haide vino te astept

nadina73 1

17.03.2010, 00:31

rivka ce ai gatit azi,hai zi ceva nou............ceva retete noi

danis 1

06.04.2010, 21:34

ce bine arata ,dupa atata carne acuma chaiar ar merge o tacanita de ciupercinota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolata si sirop de artar

de Rux 9

Pancakes cu...

ieri la 21:50

Muschiulet de porc cu ghiveci de legume

Muschiulet de...

ieri la 20:46

Ghiveci Ratatouille traditional

Ghiveci...

ieri la 20:29