Mamaliguta imbunatatita si etajata

de kamy in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 2198 vizualizari

 

Pentru ca la felul 2 am facut mamaliga,am pus de mai multa sa am si pt seara la papica asta buna,pe care nu am facut-o demult.

 

INGREDIENTE

  • carnati afumati
  • branza burduf
  • ou
  • 1 cana malai
  • 3 cani apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta imbunatatita si etajata:

   Punem intr-un ceaun o cana malai,3 cani apa rece,sare dupa gust si amestecam pana incepe sa fiarba si dupa,din cand in cand,pana e gata mamaliga.

   Intre timp taiem feliute carnatul afumat si il prajim in ulei(sau untura).

   Branza de burduf o zdrobim bine cu o furculita.

   Ungem un vas de yena (sau ce vas bagati in cuptor)cu unt sau margarina,punem un strat de mamaliga,peste feliile de carnat,iara mamaliga,peste branza de burduf,iara mamaliga si in mijloc cu o lg.umeda facem o gropita si asezam sa stea comod...un ou...sau mai multe daca e vasul mai mare.

    Bagam la cuptor pana se coace oul,scoatem ,lasam sa se raceasca putin,portionam si servim cu smantana.

Sa aveti pofta!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Mamaliguta imbunatatita si etajata-0
Mamaliguta imbunatatita si etajata-1
Mamaliguta imbunatatita si etajata-2
Mamaliguta imbunatatita si etajata-3
Mamaliguta imbunatatita si etajata-4
Mamaliguta imbunatatita si etajata-5

COMENTARII (39)

kamy 1

08.02.2011, 20:41

vladimir....

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:45

bun

kamy 1

08.02.2011, 23:59

mamaie...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04