Mamaliguta in straturi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 2031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa, sare si malai pentru mamaliguta
  • 150 gr cascaval afumat Delaco
  • 150 gr cascaval Delaco Sofia
  • 300 g branza de burduf
  • 300 gr carnati de casa
  • 200 gr kaizer afumat
  • 100 gr unt
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi:

Incepem prin a pregati mamaliguta dupa cantitatile dorite. As recomanda ca aceasta sa fie mai moale si nu uscata prea mult. In paralel, prajim carnatii si kaizerul taiat in felii subtiri. Intr-o tava intinsa, asezam un strat de mamaliguta, cuburi de unt si cascaval ras, branza de burduf sfaramata si carnatii prajiti cu kaizerul afumat.

Asezam apoi cuiburi de mamaliguta din loc in loc, presaram restul de cascaval ramas si spargem cele 4 oua. Dam tava la cuptor pana ce ouale s-au copt suficient. Optional se mai presara putin cascavl, cand scoatem tava din cuptor. Se serveste calda,

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatile difera in functie de preferinte.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mamaliguta in straturi 283781
retete culinare - Mamaliguta in straturi 283782
retete culinare - Mamaliguta in straturi 283783
retete culinare - Mamaliguta in straturi 283784
retete culinare - Mamaliguta in straturi 283785
retete culinare - Mamaliguta in straturi 283786
retete culinare - Mamaliguta in straturi 283787
retete culinare - Mamaliguta in straturi 283788

COMENTARII (34)

Dya Daniela Andrei 1

11.12.2013, 16:46

mirela0911 1

12.12.2013, 16:28

super buna!

Dya Daniela Andrei 1

14.12.2013, 23:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: