Mancare chinezeasca cu taitei de orez

de ala_oancea in Pui, 1 Dec 2009 | 17157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga taitei de orez
  • 1 piept de pui
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov mic galben
  • 1 morcov mic portocaliu
  • 1 borcanas mini-ciuperci
  • 30 gr alune prajite
  • 1/2 sticluta de sos de soia
  • 2 linguri amidon/faina
  • praf de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare chinezeasca cu taitei de orez:

Se pun taiteii de orez in apa rece la inmuiat. Se taie fasii pieptul de pui si se prajeste in ulei de masline. Ceapa, ardeii si morcovii se taie betigase, ciupercile felii si se pun in tigaie. Se adauga sosul de soia si se prajesc la foc iute. Se adauga alunele, praful de chilli, apoi se presara faina, se amesteca bine si se toarna in tigaie si o cescuta de apa. La final se adauga taiteii.
La servire se mai adauga sos de soia dua preferinta. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare chinezeasca cu taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

fluturas 1

18.12.2009, 13:12

minunat ca tot ce pregatesti,felicitari!

mihaelar63 1

20.01.2010, 00:23

oana , taitei din faina de orez am luat azi de la billa .

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:17

Ce bine arata,imi place tare mult mancarea chinezeasca.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi