Mancare cu mazare la Crook-Pot

de Bunica in Mancaruri de legume, 1 Iun 2016 | 290 vizualizari

 

Eiiiiii,dacă am câștigat Crook Pot l-am pus la treabă. Am preparat o mâncare cu mazăre proaspătă la Crook Pot,greșit spus am preparat,că toată treaba a făcut-o el,Crook Potul.


Vă spun că nu-mi place mazarea nouă cu carne,ci simplă și consumată cu usturoi verde.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. mazăre în teci
  • 5 fire de ceapă verde
  • 3 linguri ulei de măsline
  • o legătură mărar
  • 3 linguri suc de roșii
  • 100 ml. apă
  • 1 vârf de linguriță de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu mazare la Crook-Pot:

Tcuiește mazărea și spală boabele.

Ceapa se curăță,spală si toacă mărunt.

Boabele de mazăre ,ceapa tocată, uleiul, sarea, sucul de roșii si apa se pun în vasul aparatului.

Conectează aparatul la sursa de curent electric, pune-i capacul si setează programul High pentru  2 ore.

După timpul de pregătire decuplează aparatul de la sursa de curent electric,ia capacul și adaugă mărarul spălat și tocat mărunt.

poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Sarea se pune după gust.

2

Sucul de roșii este opțional.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare cu mazare la Crook-Pot 445451
retete culinare - Mancare cu mazare la Crook-Pot 445452
retete culinare - Mancare cu mazare la Crook-Pot 445453
retete culinare - Mancare cu mazare la Crook-Pot 445454
retete culinare - Mancare cu mazare la Crook-Pot 445455

COMENTARII (11)

AndrutzaP 1

02.06.2016, 09:30

Gherca Daniela 1

02.06.2016, 12:08

buna mancarica!

Catalina L 1

04.06.2016, 19:55

ce-mi place mazarea proaspata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21