Mancare de ardei copti cu rosii si cimbru

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 24 Sep 2014 | 54790 vizualizari

COMENTARII (44)

Sidy 1

25.09.2014, 08:07

Delicioasa...trebuie incercata !

Lia_ 1

25.09.2014, 08:08

i-am dat like si in fb cand ai postat. am retinut-o

anca_rm 1

25.09.2014, 09:58

trebuie incercata

Ligia Bxl 1

25.09.2014, 10:20

phiuu cum arata

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:25

Da ,trebuie incercata si mancarica si tigaia

gaby_duceag 1

25.09.2014, 22:15

multumesc frumos!

geoline 1

11.03.2015, 22:26

am si eu tigaie de fonta dar sincer nu am folosit o niciodata, insa m ai convins, voi incerca si reteta si tigaia

dor_42 1

19.03.2015, 12:01

Delicioasa........ieri am incercat-o dar am adugat si piept de pui.Multumesc!

monik80 1

20.03.2015, 10:03

Anett 1

21.03.2015, 12:33

hmmmm arata suuuper!

gaby_duceag 1

26.03.2015, 08:23

dor, abia acum vad comentariul tau.
ce bine suna cu pui!
sa va fie de bine!

DIANA B 1

27.03.2015, 13:58

Taaare bun si scula din fonta , mmmmmmmm

Rita Ilies 1

27.03.2015, 22:49

Gaby, dar de ce mănânci cu 3 furculițe?

Xandrinne 1

09.04.2015, 06:57

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 15:08

arata foarte apetisant!

jolygina 1

21.04.2016, 12:52

Cred ca I delicioasa

-Licurici- 1

12.07.2018, 11:29

Ce mancarica gustoasa!

Arhivarul 1

23.01.2020, 11:37

Sunt putin confuz...
Ai scris asa : "Ia vasul de pe foc, adauga ardeii curatati de cotoare si seminte."
Iar peste alt rind : "Toarna peste ardeii copti"
Adica ardeii trebuie impartiti in 2, o parte se coace iar cealalta se adauga la sos ?

Anett 1

07.05.2022, 19:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ardei si rosii proaspete