Mancare de carne cu legume si smantana

de ela in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2010 | 2970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3cepe,
  • 1ardei gras,
  • 4rosii,
  • 150gr smantana,
  • 800gr piept de pui,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • cimbru,
  • 1lingurita boia dulce,
  • ulei,
  • 1/2capatina usturoi,
  • 1conserva ciuperci taiate,
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de carne cu legume si smantana:

Pieptul de pui se taie cubulete.Se face o marinata din 200gr apa,2linguri ulei,cimbru,piper,sare,oregano(dupa gust,eu am pus cate o lingurita,piper doar un praf)si usturoiul pisat.Carnea se pune la marinat in aceasta compozitie 20minute.


Intre timp se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul se taie cubulete,rosiile la fel,se un intr-o cratita impreuna cu ciupercile in pun ulei si 1cana de apa si se lasa pe foc la distuit 15min.Se completeaza cu apa daca este nevoie si se amesteca din cand in cand.


Se adauga carnea marinata si se mai lasa la fiert 30min pana carnea devine moale.Spre sfarsitul fierberii se adauga boiaua,se mai condimenteaza daca este nevoie,se adauga smantana(eu am pus La Dorna lichida pt gatit) si se presara patrunjel.Se serveste cu mamaliga sau cu piure de cartofi

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17957
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17961
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17964
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17965
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17966
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17967
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17968
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17970
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17971
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17972
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17973
retete culinare - Mancare de carne cu legume si smantana 17974

COMENTARII (5)

Teo 1

18.02.2010, 23:05

Ela , foarte apetisanta portia prezentata!

ela 1

20.02.2010, 01:38

ela 1

20.02.2010, 01:39

multumesc,fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI