Mancare de cartofi

de mamaica in Mancaruri de post, 10 Oct 2010 | 4272 vizualizari

COMENTARII (19)

mamaica 1

10.10.2010, 01:58

am uitat sa spun ca se pot servi cu castraveti acri ,sper sa va placa am vz ca aici sunt fete super de treaba ma bucur ca ma aflu printre voi

jolygina 1

10.10.2010, 02:11

ce bine arata

Crista_Luca 1

10.10.2010, 09:49

bun venit printre noi! felicitari ..arata super,si eu fac ceva de genu ..dar fara bulion si nu de post, cu carnati vin si cu furcile

Crista_Luca 1

10.10.2010, 09:49

este buna pe cand vine postul .....

Bunica 1

10.10.2010, 09:57

Ce buna este mancarea de cartofi ! Bine ai venit in gasca bucatarasului! Ma bucur in mod special sa te am alaturi

alinutza1983 1

10.10.2010, 10:55

...bunaaaaa!

Bucataras 1

10.10.2010, 11:04

bine ai venit in cea mai vesela comunitate culinara. Te invit sa-ti arunci un ochi si in Camara bucatarasilor de unde-ti poti procura obiectele dorite in schimbul galbenilor. iar galbenii se obtin din actiunile in site! Cook & smile!

gaby_duceag 1

10.10.2010, 11:05

bun venit!

diaconta 1

10.10.2010, 11:12

bun veniiiiiiiiiiitt

La Ancuta 1

10.10.2010, 11:46

Bun venit. 5 furculite pentru mancarica de cartofi

Rocsi 1

10.10.2010, 12:03

bun venit..imi place tocanita asta

lilik 1

10.10.2010, 14:30

bun venit
super mankrik ta

kamy 1

10.10.2010, 16:10

bine ai venit 5f

nadina73 1

10.10.2010, 17:31

super e mancarea mea preferata in zilele de postasa ca 5 f

jolygina 1

11.10.2010, 00:33

ups nu am vz ca esti noua printre noi asa ca si eu iti urez bun venit

mamaica 1

11.10.2010, 00:35

Doamne nu imi vine sa cred cate dintre voi mi-ati apreciat reteta mea foarte simpla sunte-ti foarte dragute ma bucur enorm ca ma aflu printre voi

mamaica 1

11.10.2010, 00:37

bucataras ce inseama camara bucatarasilor si cum sa-mi procur obiecte ce anume ca nu ma pricep

mamaica 1

11.10.2010, 00:40

abea am reusit sa bag pozele si sa scriu reteta tot progresez zi de zi sper sa reusesc sa fac lucrurile asa cum trebuie

roxana78 1

20.10.2010, 12:35

buna draga mamaica si eu sunt noua pe aiciarata f bine mancarica ta, asa o fac si eu , doar ca eu pun si carnita de pui sau porc iar ca sa pape si puiul meu am sa incerc cu rosii sa fac sosul5 furculite draga mea ai de la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane cu cartofi-post