Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic

de madi_marin in Porc, 16 Noi 2011 | 6981 vizualizari

 

Propun o mâncărică delicioasa celor ce nu ţin post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g arpagic
  • 500 g castraveţi la saramură
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 lingură cu pastă de tomate
  • ulei
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic:

Carnea se spală, se şterge şi se taie în cubuleţe. Se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tăiat feliuţe. Se adauga apoi apa caldă şi se lasă până ce cărniţa e aproape fiartă.

Se adaugă şi arpagicul, castraveţii tăiaţi felii, usturoiul şi pasta de tomate. Se mai lasă să dea în cateva clocote, apoi se stinge focul şi se adaugă mărarul tocat.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Sare nu se mai pune pentru ca sunt castraveţii suficient de săraţi.

2

Se poate folosi orice cărniţă preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

madi_marin 1

17.11.2011, 17:31

mena.....multumesc.....

Rocsi 1

17.11.2011, 17:34

eu am castraveti murati pusi de mine si mama...o sa incerc si eu candva de curiozitate

madi_marin 1

18.11.2011, 18:06

rocsi....eu pun doar vara castraveciori la saramura.....dar pentru iarna mama pune la otet si aia nu sunt potriviti pentru aceasta mancarica.... asa ca ma descurc si-mi iau din piata si sunt foarte incantata de ei ca sunt deliciosi....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de Castraveti Murati cu Carne (Reteta Video)