Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
A fost saptamana curateniei in dulapul cu muraturi si am gasit niste castraveti in saramura ramasi si buni buni si m-am gandit sa-i valorific.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Carnea se portioneaza in bucati potrivite.
Castravetii se spala cu apa rece si se taie felii.
Intr-o cratita se pune uleiul in care se caleste ceapa 1-2 minute.
Se adauga carnea si se caleste pana se albeste.
Se adauga si castravetii se pune apa si se fierbe 30-40 minute.
Castravetii se pun la fiert o data cu carnea deoarece castravetii murati sunt tari si fierb greu.
Se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5-10 minute.
Se pune piper, se potriveste de sare (daca este cazul), se pune mararul tocat marunt. se mai da un clocot doua si este gata.
Pofta Buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult