Mancare de ceapa cu piept de pui

de elena1988 in Pui, 14 Mar 2011 | 14146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 legatura de marar
  • 1,5 kg ceapa
  • sare,piper,delikat
  • 5 catei de usturoi
  • 100 ml de vin rosu( sec am avut eu)
  • 1 morcov mare
  • putin cimbru
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 300 gr de masline negre sarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ceapa cu piept de pui:

Se taie pieptul de pui cubulete potrivite si se pune la prajit in ulei. Cand s-a rumenit frumos se scoate pe o farfurie si se pune ceapa tocata. Se lasa ceapa pana se inmoaie foarte bine, apoi se pune morcovul si 2 pahare de apa, pieptul de pui si condimentele. Mai lasam 10 minute si punem rosiile, lasam sa scada putin sosul, apoi punem vinul si usturoiul si maslinele. Mai lasam 15-20 de minute si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ceapa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

19.03.2011, 17:40

Sa stii ca nu am facut niciodata mancare de eapa,am mai auzit da fara masline,dar de data asta o sa o incerc

RuxyRux 1

19.03.2011, 18:45

Foarte bun daca stomacelul rezista la prajeli eu pun intotdeauna cateva linguri de apa...si sa zicem e un fel de prajit inabusit...asa ca sa nu existe problemute super bun Elena

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Valdostana cu piept de pui