Mancare de ciuperci

de kamy in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 6677 vizualizari

 

Nu mai am ca si asta am facut-o de revelion.......

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.ciuperci champignon
  • 1 lg.faina
  • 50 ml lapte
  • 200 gr.smantana grasa
  • sare,piper
  • curry
  • frunze patrunjel sau marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci:

Ciupercile se spala bine,se inlatura coditele si se taie bucati mai mari(in 2 sau 4).

Intr-o tigaie adanca se pun cateva lg.ulei si se pun ciupercile la calit.Se calesc usor,daca isi lasa zeama le lasam sa fiarba pana scade,daca nu(am patit o data de erau f seci,nu stiu de ce)adaugam cca.50 ml apa.Dupa ce scade apa punem 1 lg faina,amestecam bine,punem laptele,amestecam pana se ingroasa,dupa care adaugam smantana,sarea,piperul si curry dupa gust.Lasam sa dea in cateva clocote amestecand continuu,oprim focul si punem multa verdeata.

Se poate servi cu snitele,friptura,carnati sau cu ce dorim,chiar si asa simplu,rece sau cald.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (46)

kamy 1

04.03.2011, 15:27

elena....

horia 1

11.04.2011, 02:48

dupa cum arata,sunt convins ca este un deliciu.

kamy 1

11.04.2011, 11:03

horia...multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu ciuperci