Mancare de ciuperci cu carne de porc

de ela in Porc, 7 Mar 2013 | 6159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 0,5 kg carne de porc
  • 140 gr porumb dulce din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu carne de porc:

Taiem carnea bucati mai mici si o punem intr-o tigaie de ceramica si lasam cateva minute,apoi adaugam un pahar de apa,saram si piperam dupa gust si o lasam la foc mic pana se inmoaie.

Ciupercile le spalam bine apoi le taiem fasii.Curatam ceapa si o taiem marunt.

Punem ceapa si ciupercile cu putin ulei intr-o craticioara si lasam pe foc cateva minute(saram piperam condimentam dupa gust)si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam putina apa.Eu am pus in oala sub presiune si a fost gata in 6minute.Cand ciupercile s-au inmuiat,adaugam carnea si porumbul si mai lasam pe foc cateva minute.Adaugam boiaua si amestecam.

Faina cu smantana le amestecam bine si le punem in mancare si mai lasam cateva minute pe foc.

Servim cu mamaliga,piure de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

08.03.2013, 20:55

O portie si pentru mine

ela 1

08.03.2013, 22:21

Rocsi

ela 1

08.03.2013, 22:21

Cris,la multi ani si tie,cu mult drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana