Mancare de conopida

de dakris in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2013 | 1934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • 1 conopida medie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic (optional)
  • pasta de tomate si bulion de ardei
  • sare, piper, 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida:

Pulpele de pui dezosate bine spalate, se sareaza si se prajesc in ulei.

Conopida se desface buchetele, se spala, se opareste in apa cu sare, mentinandu-se in apa fiarta cateva minute. Se scurge.

Ceapa  si ardeiul se toaca si se calesc impreuna in ulei peste care se adauga conopida, carnea prajita si condimentele. Se acopera cu apa fierbinte. Se introduce la cuptor. Cand conopida s-a fiert se adauga pasta de tomate, 1 lingurita bulion de ardei, dizolvate in putina apa. Se introduce din nou in cuptor pentru inca cca 15 min, apoi se adauga faina dizolvata in putina apa. Se mai fierbe inca cca 15 min.

La final se adauga mararul tocat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare de conopida 206426
retete culinare - Mancare de conopida 206427
retete culinare - Mancare de conopida 206428
retete culinare - Mancare de conopida 206429

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.02.2013, 20:56

Arata bine!

diaconta 1

23.02.2013, 22:48

imi place

dakris 1

25.02.2013, 15:40

Va multumesc pt aprecieri! :-)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29