Mancare de dovlecei

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 27 Mar 2016 | 10105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc dovlecei,
  • 3 linguri faina,
  • 100 ml ulei,
  • 3 buc ceapa,
  • 1 conserva rosii in suc propriu,
  • 1 capatana usturoi,
  • 2 legaturi marar,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei:

Dovleceii se spala si se taie cubulete mici. (Multa lume curata dovleceii de coaja, eu merg pe principiul ca cele mai multe vitamine se afla in coaja). Dovleceii se tavalesc prin faina si se prajesc pe rand in ulei incins. Se scot si se pastreaza la cald. Uleiul ramas se strecoara, sa inlaturam rezidurile de la faina si calim ceapa tocata marunt. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, adaugam rosiile tocate marunt, usturoiul tocat si dovleceii. Acoperim cu apa cat sa acopere dovleceii si lasam sa fiarba acoperit pentru 10-15 minute. Condimentam cu sare si piper. Mararul se adauga in momentul cand stingem focul.
Se serveste ornata cu rosii si marar verde.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei