Mancare de dovlecei cu ardei copti

de marcela1979 in Mancaruri de post, 2 Feb 2014 | 3021 vizualizari

 

un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei taiati cubulete
  • 4-5 ardei copti
  • 4-5 cepe rosii
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 5-6 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ardei copti:

Se curata ceapa si se toaca. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga si se adauga ceapa tocata, se lasa sa se caleasca, apoi se adauga ardeiul copt taiat fasii. Se lasa sa se inabuse apoi se adauga dovlecelul cubulete, se amesteca, se pune apa cat sa acopere si se lasa la inabusit. Cand sunt fierte toate se adauga pasta de ardei si pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba. Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga mararul verde tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295144
retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295145
retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295146
retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295147
retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295148
retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295149
retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295150
retete culinare - Mancare de dovlecei cu ardei copti 295151

COMENTARII (10)

Rocsi 1

02.02.2014, 11:57

merisor 1

02.02.2014, 13:29

Asta-mi place mult!

laura_n 1

02.02.2014, 17:35

biig like pt mancarica asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21