Mancare de dragavei

de ela in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2013 | 13063 vizualizari

 

o mancare sanatoasa de primavara...se face foarte repede ..culoarea nu este grozava :))

 

INGREDIENTE

  • 2kg frunze de dragavei(stevie)
  • cateva fire ceapa verde
  • cateva fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate(sau vegeta de legume)
  • 3linguri smantana
  • 1lingura faina
  • 200ml bulion de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dragavei:

Curatam coditele frunzelor de dragavei si le spalam bine in apa rece.

Punem intr-o oala mare apa cu sare si cand incepe apa sa fiarba,punem frunzele,treptat si lasam cateva minute sa fiarba.pana se inmoaie frunzele.Scoatem intr-o sita,trecem prin apa rece si lasam la scurs.Tocam in robotul de bucatarie.

Ceapa verde si usturoiul verde le tocam marunt si le punem intr-o tigaie cu putin ulei si lasam la calit cateva minute,apoi adaugam frunzele de dragavei.Condimentam dupa gust.

Faina si smantana le amestecam bine si le punem in tigaie si lasam vreo 10minute,apoi adaugam bulionul si mai lasam cateva minute.Potrivim de gust si oprim focul.

Servim cu oua ochi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dragavei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba de loboda cu stevie