Mancare de fasole galbena cu pui

de ela in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2013 | 13886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700gr fasole galbena congelata
  • 2-3fire ceapa verde
  • 1morcov mai mare
  • 1bucata radacina de patrunjel potrivita
  • 1ardei gras
  • 1cartof potrivit de marime
  • 300gr piept de pui
  • 1lingurita boia dulce
  • 1lingura pasta de ardei de casa(daca aveti)
  • 3catei usturoi
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate
  • patrunjel tocat
  • marar tocat 100ml vin alb
  • 1lingura faina
  • 100ml smantana de gatit
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena cu pui:

Ceapa o taiem rondele.

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete.

Radacina de patrunjel o curatam si o taiem marunt.

Pieptul de pui il taiem bucati mai mici.

Cartoful il curatam si il taiem cubulete mici.

Intr-o cratita cu putin ulei punem la calit ceapa,ardeiul,radacina de patrunjel si lasam cateva minute.Adaugam carnea,condimentam dupa gust cu sare,piper,legume deshidratate si lasam pana se albeste carnea,apoi acoperim cu apa,punem cartoful taiat si lasam sa fiarba vreo 20minute.Adaugam fasolea,boiaua,pasta de ardei,amestecam si mai lasam pe foc pana se inmoaie fasolea.

Amestecam faina cu smantana si punem in mancare,turnam si vinul,amestecand bine.Mai lasam cateva minute,oprim focul si presaram patrunjel si marar,acoperim cu un capac sa se intrepatrunda gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena cu pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant