Mancare de fasole teci

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 25 Oct 2010 | 6883 vizualizari

 

Este delicioasa si in zi de post, si in zi de dulce. Este usoara, racoritoare ,un pic acruta, noua ne place.

 

INGREDIENTE

  • un borcan de fasole teci ( sau o punga din congelator pentru cei care mai au congelata, la noi s-a terminat si a trebuit sa cumpar la borcan);
  • o legatura- doua de ceapa verde;
  • sare;
  • ulei;
  • bulion;
  • patrunjel verde.
  • 2-3 rosii.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole teci:

Am gatit-o tot in wok.

Cum am procedat? Tare simplu..

Fasolea se scoate din borcan, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare;

intre timp, am pus in wok ulei, bulion, ceapa tocata marunt, si apa si am lasat sa fiarba.

Dupa cateva minute se adauga fasolea, si rosiile taiate marunt, si se lasa sa fiarba putin . Apoi mancarea se da la cuptor pentru alte cateva minute. Inainte de a opri focul se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se adauga sare dupa gust.

Daca nu e zi de post, se poate pregati cu carne de pui/ porc/ vitel.

Cine nu este la regim poate adauga o lingura de smantana, cei ce sunt la regim ii pot adauga o lingura de iaurt dietetic.

Pofta buna!

Ana

 

COMENTARII (6)

lacrimioara 1

26.10.2010, 21:49

bine ai venit arata bine

jurnalulanei 1

28.10.2010, 12:05

bine v-am gasit! Va multumesc pentru asa o primire calda!

adry88 1

29.05.2011, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21