Mancare de fasole verde

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 2 Mar 2011 | 6924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 3 linguri rosii maruntite (conserva)
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei cateva minute.

Se toarna putina apa si cand fierbe se pune fasolea verde.

Se completeaza cu apa si se fierbe 20-30 minute.

Se adauga rosiile maruntite si pasta de tomate si se mai fierbe 5-10 minute.

cand este fiarta se potriveste de sare si piper se adauga usturoiul taiat marunt, se mai lasa un minut si este gata.

Se poate pune si patrunjel tocat. Eu nu am pus deoarece nu suntem fani patrunjel.

Se poate manca ca atare fiind o mancare de post sau garnitura pentru preparate din carne.

Noi am mancat-o cu snitele de pui.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu kaizer