Mancare de fasole verde cu pui

de bucatarimcudiana in Pui, 23 Mar 2011 | 3621 vizualizari

 

astazi am prestat o mancarica de fasole verde de la borcan, cu pui.
fasolea o am de la tusa Vali de la Bistrita, {multumesc foarte mult tusa a fost delicioasa}

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un borcan fasole verde conservata
  • o ceapa medie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 rosie cuburi sau bulion
  • 2 lingurite faina
  • sare dupa gust
  • condimente
  • ulei
  • 50 ml.vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu pui:

am ineput cu mancarica pentru ca dureaza mai mult decat friptura si am vrut sa le am pe amandoua calde la masa.

intr-o cratita am incins cam 2-3 linguri ulei am calit ceapa taiata marunt

am adaugat ardeiul{eu am folosit ardei congelat}am pus o ceasca  de apa fierbinte si am lasat sa fiarba cam 10 min.

am adaugat  rosia cubulete si am mai lasat sa fiarba 5 min dupa care am pus fasolea

am dizolvat 2 lingurite de faina in putina apa rece si am pus la mancarica, dupa ce s-a mai fiert 5 min am pus sare am gustat si gata.

intre timp m-am ocupat si de friptura

pieptul de pui l-am taiat fasiute potrivite la-m prajit putin in ulei incins am adaugat vinul, condimentele,l-am acoperit cu un capac si l-am lasat pe foc mic sa scada tot vinul

 

RETETA IN IMAGINI

Mancare de fasole verde cu pui-0
Mancare de fasole verde cu pui-1
Mancare de fasole verde cu pui-2
Mancare de fasole verde cu pui-3
Mancare de fasole verde cu pui-4
Mancare de fasole verde cu pui-5
Mancare de fasole verde cu pui-6

COMENTARII (20)

bucatarimcudiana 1

24.03.2011, 15:27

se face repede elena,si este gustoasa

Cris2711 1

24.03.2011, 22:29

bucatarimcudiana 1

24.03.2011, 22:36

multumesc cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04