Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
invatata de la mamaia mea...
Fasolea verde se curata de capete si de ate si se pune la fiert in apa fierbinte cu sare.Cand e fiarta se scurge de apa.Rosiile se oparesc si se curata de pielita.Usturoiul se curata si se face un mujdei.Intr-o cratita se incinge uleiul,se pune fasolea amestecand sa se caleasca un pic,se adauga rosiile taiate cubulete si se amesteca vreo 5 minute.Se adauga mujdeiul de usturoi si se amesteca la foc mic inca vreo 5 minute.Se stinge focul si se lasa sa se racoreasca un pic .Se serveste cu paine de casa daca aveti.Pofta buna.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult