Mancare de limba de vita

de Lau in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2016 | 396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de vita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 100 ml vin
  • 200 ml supa
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura faina
  • 3 catei usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de limba de vita:

Intr-o oala punem la fiert limba spalata bine impreuna cu sare,foaie de dafin si boabe de piper,spuma de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert o curatam de pielita alba si o taiem felii,

Intr-o tigaie adaugam o lingura untura si prajim bucatile pe ambele parti.

Fiindca tigaia mea este mare am adaugat in mijloc 1 morcov dat prin razatoare,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata marunt,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam vinul,ardeii tocati marunt,condimente dupa gust.amestecam si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam supa si morcovul taiat felii.

In alt vas amestecam faina cu bulionul si putina apa,zaharul si usturoiul pisat

Adaugam peste compozitie,acoperim si lasam pe foc pana ce se ingroasa sosul amestecand din cand in cand,

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare de limba de vita 435414
retete culinare - Mancare de limba de vita 435415
retete culinare - Mancare de limba de vita 435416
retete culinare - Mancare de limba de vita 435417
retete culinare - Mancare de limba de vita 435418
retete culinare - Mancare de limba de vita 435419
retete culinare - Mancare de limba de vita 435420
retete culinare - Mancare de limba de vita 435421
retete culinare - Mancare de limba de vita 435422
retete culinare - Mancare de limba de vita 435424

COMENTARII (24)

Lau 1

29.03.2016, 07:25

Catalina L 1

31.03.2016, 22:33

Lau 1

01.04.2016, 07:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55