Mancare de mazare cu carnati

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2011 | 12726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben/portocaliu
  • 1 morcov
  • 2 borcane mari  mazare/ 500 g mazare congelata
  • 3 carnati
  • 300 g rosii in bulion
  • Sare,piper
  • Patrunjel
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carnati:

Carnatii se taie in bucati de 5-6 cm lingime si se cresteaza la capete; se rumenesc in putin ulei, apoi se scot pe o farfurie.

Daca folositi mazare congelata, se fierbe  separat pana se inmoaie boabele.

Ceapa se toaca marunt, morcovul si ardeii cubulete. Legumele se pun intr-o cratita cu 2-3 linguri ulei si se calesc la foc mic pana se inmoaie putin, apoi se adauga 400-500 ml apa si se acopera cu un capac. Se fierbe 15-20 minute, apoi se adauga mazarea fiarta si se mai fierbe inca 15-20 minute.  Inainte cu 10 minute se adauga carnatii si rosiile pasate.

Faina se amesteca cu 3 linguri apa si 2 linguri sos din oala si se toarna in cratita ,in fir subtire, amestecand incontinuu. Se mai tine pe foc 5-7 minute pana se ingroase sosul, apoi se opreste focul si se condimenteaza dupa gust. Se asezoneaza cu marar/patrunjel.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare uscata