Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
O mancare atat de simpla, si totusi delicioasa!
-incingem 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie si rumenim ciocanelele de pui. Cand au prins o culoare placuta, aurie le scoatem din tigaie si le tinem la cald;
-in acelasi ulei calim ceapa (tocata marunt) pana ce aceasta devine sticloasa, dupa care adaugam si morcovii (taiati rondele) si mai lasam cateva minute sa se caleasca impreuna;
-punem ciocanelele peste ceapa si morcovi, adaugam si mazarea, punem putina apa si sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana ce carnea si mazarea fierb si sosul scade;
-la final adaugam mararul tocat marunt si potrivim cu sare si piper!
POFTA BUNA!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult