Mancare de mazare cu coaste de porc

de alilianaa in Porc, 8 Ian 2013 | 13131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 g coasta
  • 600 g mazare( conserva)
  • 4 cepe
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o cana de suc de rosii
  • sare, piper
  • marar. patrunjel
  • 100 g ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu coaste de porc:

Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Legumele de curata, spala, toaca marunt. ( eu am folosit morcovi, pastarnac, ardei, verdeturi congelate). 

Carnea se soteaza in cca 7-8 minute cat sa capete culoare aramie.  Se scoate pe un servetel. 

Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa. Cand ceapa s-a inmulat putin adaugam coasta. Adaugam apa  si le lasam la inabusit cu un varf de lingurita de sare. Cand coasta a fiert pe jumatate adaugam ardeiul, morcovul, pastarnacul si lasam sa fiarba. Dupa cca 10-15 minute se adauga mazarea. Se lasa la fiert toate  iar spre final se adauga sucul de rosii si un praf de piper..  

la final se pun verdeturile tocate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

11.01.2013, 00:11

Buna mazarea
mai ales cand cand costita e la dublu

Tati63 1

11.01.2013, 11:59


eu am preparat-o ieri aproape așa cum este descrisă in rețetă, cu puține modificări și a ieșit foarte bună..

DIANA B 1

11.01.2013, 12:04

Da , daaaaaaaaa ... dai pe mazare 4 lei si pe costita 20
Voi face si eu azi/maine , dar cu mazare congelata , mie-mi place , sa vad ce zice si mon marie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare uscata