Mancare de mazare cu pui

de susu in Pui, 16 Dec 2010 | 4297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mazare proaspata sau 2 borcane de mazare conservata
  • 1 morcov
  • Cateva tomate
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • Pui (aripi si pulpe)
  • Pasta de tomate
  • 1 legatura de marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu pui:

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza iar puiul se portioneaza in bucati mici. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga morcovul si apoi ardeiul. Dupa ce le-am calit bine adaugam si puiul. Stingem cu apa fiarta, adaugam piper, sare si lasam pe foc. Dupa ce au fiert putin adaugam si mazarea iar la sfarsit rosiile. Dam la cuptor sa scada si la sfarsit adaugam pasta de tomate si marar. Cine doreste o mancarica mai dulce, daca mazarea nu este sufficient de dulce poate adauga putin zahar.

 

RETETA IN IMAGINI

Mancare de mazare cu pui-0
Mancare de mazare cu pui-1
Mancare de mazare cu pui-2
Mancare de mazare cu pui-3
Mancare de mazare cu pui-4
Mancare de mazare cu pui-5
Mancare de mazare cu pui-6
Mancare de mazare cu pui-7

COMENTARII (13)

giuliana 1

17.12.2010, 09:00

housy 1

26.05.2011, 16:06

seamana foarte bine cu ce facea mami meu acasa , cand eram copil.....atat doar k ea taia morcovul rondele, asa imi placea mie sa se vada prin mancarica.....si plus de asta... punei 2 morcovi, ca tare-mi mai placeau ...deci asta fac azi...tu ai un plus k ai pus-o la cuptor

MVMih 1

11.06.2011, 10:23

Hai ca e deja sezonul! super reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04