Mancare de mazare cu pui

de susu in Pui, 16 Dec 2010 | 6576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mazare proaspata sau 2 borcane de mazare conservata
  • 1 morcov
  • Cateva tomate
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • Pui (aripi si pulpe)
  • Pasta de tomate
  • 1 legatura de marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu pui:

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza iar puiul se portioneaza in bucati mici. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga morcovul si apoi ardeiul. Dupa ce le-am calit bine adaugam si puiul. Stingem cu apa fiarta, adaugam piper, sare si lasam pe foc. Dupa ce au fiert putin adaugam si mazarea iar la sfarsit rosiile. Dam la cuptor sa scada si la sfarsit adaugam pasta de tomate si marar. Cine doreste o mancarica mai dulce, daca mazarea nu este sufficient de dulce poate adauga putin zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

giuliana 1

17.12.2010, 09:00

housy 1

26.05.2011, 16:06

seamana foarte bine cu ce facea mami meu acasa , cand eram copil.....atat doar k ea taia morcovul rondele, asa imi placea mie sa se vada prin mancarica.....si plus de asta... punei 2 morcovi, ca tare-mi mai placeau ...deci asta fac azi...tu ai un plus k ai pus-o la cuptor

MVMih 1

11.06.2011, 10:23

Hai ca e deja sezonul! super reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci si pui la cuptor