Mancare de mazare, porumb si carnati

de USA in Mancaruri de legume, 9 Mar 2011 | 13316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O ceapa mare ori 2 mai micutze
  • 1 carnat afumat din cei mai grosi (aici se cheama Kielbasa)
  • ½ cana ulei masline
  • 1 punga marime medie de legume mix mazare si porumb congelate, ori 1 cutie de mazare si una de porumb
  • O legatura patrunjel si cateva fire de marar
  • Praf sare, piper si usturoi
  • Putina faina ptr ingrosat ori putini fulgi de piure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare, porumb si carnati:

Se curata Kielbasa de pielita si se prajesc in uleiul de masline direct in cratita in care urmeaza sa faceti mancarea, se pune si un strop de apa. Se lasa pana prind culoare/rumenesc. Cand sunt gata se adauga ceapa tocata marunt. Se mai lasa putin pana prinde culoare aurie ceapa, apoi se pune apa. Cand fierbe se pune punga cu legume mix congelate or conservele de mazare si cea de porumb trecute printr-o apa. Se lasa la fiert vreo 15 minute apoi se pune sare dupa gust, piper si putin usturoi.

Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa sa nu faca cocoloase, apoi se toarna peste mancarea de pe foc, amestecand conitnuu sa nu se prinda. eu prefer sa pun direct fulgi de piure. Cand e aproape gata se pun patrunjelul si mararul tocat marunt.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare, porumb si carnati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu sos alb