Mancare de naut cu legume si carne tocata

de Bya Ralu in Vita, 4 Iun 2014 | 7776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • carne tocata de manzat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 50 ml vin rose
  • busuioc,sare,piper alb
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu legume si carne tocata:

Ceapa rosie se tocata marunt si se pune la calit cu morcovii taiati rondele.Se adauga si carnea tocata,se stinge cu vinul rose.
Punem apa si lasam la fiert la foc mic 15 minute.
Adaugam dovlecelul taiat rondele,nautul scurs de zeama si ceapa verde taiata marunt.
Se mai completeaza cu apa pana cand legumele sunt fierte.
Se adauga condimente dupa gust,iar la final putin patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu legume si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Picioare de vaca cu naut