Mancare de naut cu scarita afumata

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2016 | 744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de scarita afumata
  • 3 conserve de naut fiert (3x400g)
  • 1 si 1/2 cana suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • 1/2 legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu scarita afumata:

Curatam si spalam ceapa, iar apoi o taiem marunt.

Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam ceapa si putina apa (2-3 linguri) si o lasam timp de cateva minute. 

Spalam bine scarita si o taiem bucati, apoi o adaugam peste ceapa si o calim impreuna ceapa.

Adaugam apa cat cuprinde, zarzavatul si lasam la fiert la foc potrivit. 

Cand carnea este aproape fiarta, adaugam sucul de rosii, nautul scurs bine de zeama, usturoiul (curatat, spalat si dat pe razatoarea mica), sare si piper dupa gust.

Mai lasam la fiert aprox. 10-15 minute la foc mic. 

La final presaram patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna! 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Mancare de naut cu scarita afumata-0
Mancare de naut cu scarita afumata-1
Mancare de naut cu scarita afumata-2
Mancare de naut cu scarita afumata-3
Mancare de naut cu scarita afumata-4

COMENTARII (20)

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

10.02.2016, 20:07

bun cu naut

mirela0911

mirela0911 1

14.02.2016, 18:34

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

15.02.2016, 12:36

Imi place tot ce este facut cu naut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!