Mancare de porc cu ardei

de Rocsi in Porc, 27 Oct 2011 | 4017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de porc(dezosat si degresat)
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei kapia
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 -3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • jumatate lingurita boia de ardei dulce
  • 2-3 linguri pasta de rosii facuta in casa(daca nu aveti puneti pasta de tomate,dar mai putina )
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de porc cu ardei:

Luam bucata de carnita si o spalam .

O tamponam bine cu niste serveste si o taiem bucati potrivite.

Intr-o cratita punem uleiul la incins.

Cand acesta face artificii pe pereti:)) puneti carnita si o rumeniti 1-2 minute pe fiecare parte.(nu o prajiti,ci doar putin o lasati ,cat sa nu mai aiba culoarea aia rosiatica).

Curatam ceapa si o tocam maruntel.

Rosiile le spalam,le decojim si le taiem feliute pe lung.

Ardeii si gogosarul ii curatam de seminte,ii taiem fasii ,apoi patratele.

Dupa ce am rumenit carnita punem si legumele si le sotam cam 2 minute.

Adaugam cam 2 cani de apa fierbinte(daca o sa mai fie nevoie,mai puneti pe parcurs),acoperim oala si lasam totul sa fiarba la foc potrivit.

Cand carnea si legumele sunt bine facute,condimentam mancarica cu sare,piper si boia de ardei dulce.

Adaugam si pasta de rosii si mai dam 2-3 clocote.

Fie scadeti mancarea bine bine,fie o lasati putin mai in zeama(depinde de gusturi).

Cand este gata,deasupra puneti putin patrunjel verde tocat,si lasati 2 minute acoperita cratita!

Serviti calda ,fie simpla,fie langa un orez(cum am facut eu),niste cartofi nature si ce mai doriti!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

29.10.2011, 19:09

atunci hai la masa nu mai astepta!!

mihaelaM 1

29.10.2011, 19:31

mai ai si pt mine?

Rocsi 1

29.10.2011, 20:36

nu mai e,dar gasesc cu siguranta sa iti dau ceva la fel de bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de rosii cu smantana