Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Curatam carnea de pielite si apoi o spalam si o taiem cubulete cam cat o nuca. Prazul il curatam de mustati si Frunze ,il spalam bine si apoi il taiem rondele si bastonase ( cel mai subtire ) de CCA 4 cm. Punem uleiul la incins si rumenim usor carnita, apoi adaugam prazul, in mai multe reprize ca sa incapable tot in cratita. Saram foarte putin , piperam, punem foile de dafin si vinul, adaugam APA , punem in capac si dam LA cuptor pt cca 15 minute dupa care adaugam si maslinele. Lasam LA cuptor pana mai scade Putin sosul si carnea este patrunsa. Punem pasta de to mate, mai clocotim cateva minute, punem si patrunjel tocat marunt si putem servi..
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult