Mancare de pui cu naut la tigaie

de Valclaudia in Pui, 6 Iun 2015 | 3776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 conserva de naut
  • 1 ceapa verde
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • boia dulce
  • verdeata proaspata tocata marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu naut la tigaie:

Ceapa si telina se cutata si se spala sub jet de apa rece.

Pulpele de pui se urata de piele, se spala, apoi se transeaza, asa incat sa obtinem 4 bucati de carne.

Punem in tigaia antiaderenta 1 lingura ulei de masile, ceapa tocata si telina taiata bucatele.

Asezam deasupra bucatile de carne, presaram sare si piper dupa gust, turnam in tigaie foarte putina apa (cca 1/4 cana), acoperim tigaia si lasam mancarea la foc potrivit pentru 15 minute.

Clatim sub jet de apa nautul prefiert din conserva, il scurgem de apa si il adaugam in tigaie.

Mancarea se va gati la foc potrivit cca 30 minute.

Din cand in cand mai intoarcem pe cealalta parte bucatile de carne pentru a se gati uniforma.

Adaugam rosiile pasate, lasam sa scada lichidul, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si putina boia dulce peste bucatile de carne, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu naut la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui pe capac